22 March 2013

Да бъдеш благодарен...

Бъди благодарен, че нямаш всичко, което искаш.
Бъди благодарен, когато незнаещ нещо, това ти дава възможност да се учиш.
Бъди благодарен за трудните моменти. През това време ти израстваш...
Бъди благодарен за недостига, защото ти дава възможност за подобрение.
Бъди благодарен за грешките си. Те ще те научат на ценни уроци.
Бъди благодарен, когато си изморен и изтощен, защото това означава, че правиш разлика.
Лесно е да си благодарен за хубавите неща.
Изпълнения богат живот идва при този, който е благодарен и за пречките по пътя си.
Намери начин да си благодарен и за неприятностите, и могат да се превърнат в твоя благословия.
Благодарността е нашата истинска природа.
Има безброй много причини да се чувстваме благодарни. Този живот сам по себе си е дар, който сме получили. Да сте родени с човешко съзнание е първата благословия, която сте получили. Благодарността ни трябва да почне от там. Трябва да сме благодарни, заради това, че СМЕ.
Приемете всяко дребно нещо в живота като дар.
Всяка сутрин, докато се събуждате и преди да станете, просто опитайте да усетите дълбока благодарност, за това че живеете като човешко същество в това прекрасно Съществувание. По същия начин преди да заспите, бъдете дълбоко благодарни за това, че СТЕ. Почувствайте го в цялото си тяло и ум. Оставете всички преценки настрани и усещайте благодарността.
Благодарността е енергията, която прави живота ви интензивен и вълнуващ всеки момент. Когато почнем да чувстваме благодарност за дребните неща, цялата ни чувствителност ще нарасне. Когато това стане, всеки момент ще преминава в дълбоко благоговение от случващото се в Съществуванието. Бъдете блажени!
Нека изпълваме всеки ден с възможно най-много моменти, в които сме благодарни за всичко хубаво в живота си. Ако хубавото в момента не е много, ще се увеличи. Ако и сега животът ви е изобилен, изобилието ще нарасне. Това е ситуация, в която винаги ще спечелите. Ако сте щастливи, Вселената също е щастлива. Благодарността увеличава..изобилието..

No comments:

Post a Comment